29.07.2013

Det kontantløse samfund vinder frem.

Ny app skal erstatte bankkort: Betal med en håndbevegelse
Et virtuelt bankkort på mobiltelefonen skal være klart til bruk i høst. Ved hjelp av en ny app kan kjøp i butikker og kiosker på inntil 70 kroner betales ved å åpne appen og gjøre en håndbevegelse. For kjøp over 70 kroner må kunden i tillegg taste en kode, skriver Dagens Næringsliv. Telenor og DNB vil i løpet av få måneder tilby det virtuelle betalingskortet, kalt Value, til sine kunder.

- Vi har testet mobilkortet i et pilotprosjekt med 200 kunder, og de fleste mener at dette er fremtiden. Det viktigste for dem er at betalingen er enkel og sikker, sier Viktoria Erngard, forretningsutvikler i Telenor.

http://www.aftenposten.no/okonomi/Betal-med-en-handbevegelse-7266046.html#.UfY4ix3U-Md ------------------------------------------------------------------------------------------------
"Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande,  så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal." Åb 13:16-17.