11.11.2013

Ny bog ser på Hitlers brug af våbenkontrol til afvæbning af Jøderne.

Stephen Halbrook’s nye bog kunne tjene ham til en omstridt aften på Piers Morgan’s show på CNN. I den nyligt udkomne bog: "Våbenkontrol i Det Tredje Rige: Afvæbning af Jøder og "Statens Fjender", forsøger den kendte advokat at tage et videnskabeligt kig på våbenkontrollen i Tyskland før og efter Hitlers magtovertagelse.

Men Halbrook viger ikke tilbage fra at påpege det, han ser som en parallel - hvis ikke sammenligning – mellem det, der skete dengang, og det, der sker i Amerika nu. "Faktisk er der paralleller mellem de våbenforbud og registreringskrav, der blev vedtaget af Weimarrepublikken, og de, der er foreslået af Præsident Obama," sagde Halbrook til ”The Daily Caller”, da de spurgte, hvad han ville sige til dem, der anfører, at en sådan sammenligning lyder en smule hysterisk.

"Kun lovlydige personer adlød disse love. Weimar-myndighederne advarede om, at listerne over de, der ejede våben, ikke måtte falde i hænderne på "radikale elementer.” Listerne faldt lige i hænderne på Nazisterne, da de overtog magten.

Data fra våben-ejere, kan misbruges af regeringen i dag, ligesom de gjorde i IRS-skandalen, og de kan blive hacket til forbryderiske formål."

http://dailycaller.com/2013/11/07/new-book-looks-at-hitlers-use-of-gun-control-to-disarm-jews/