06.05.2015

Sverige: Landet uden ledere.

Lars Bern, teknologie doktor, företagsledare, författare och samhällsdebattör, opregner nogle af de faktorer, der med rekordfart gør Sverige til et 3. Verdensland foran vores øjne, bortset fra Islam, men det er slemt nok selv uden. Sverige var et land, hvor der for 40 år siden var styr på alt, ligesom Tyskland, hvor man kan drikke te af motovejstoiletternes kummer.

Svenskerne betragtede Danskerne som ‘Nordens Italienere’. Nu er Sverige ved at være Nordens Baghdad. Man skulle måske snarere sige ‘Mosul’. Nu kan politiet hverken forhindre eller opklare mord, staten aner ikke, hvilke forbrydere de gør til Svenskere. Alt flyder.

Sverige vender tilbage til menneskets ur-tilstand – kaos. Alle ser det, ingen tør stoppe det, fordi angst for øvrigheden og konformisme er enhver Svenskers vuggegave. Det er nu et land uden mere synlig ledelse, end at nogle floskuløse pap-figurer til politikere taler automatsprog på skærmen over for journalister, der ikke tør udfordre dem.

Prøv at høre dette krybende, servile interview med den nye, såkaldte Moderatleder, designerkvinden der muligvis er et levende menneske i privatlivet. At tænke sig, at der kun skal én genration til af den slags mennesker, for at køre et land helt ud af historien.

http://snaphanen.dk/2015/04/19/sverige-er-en-tidsindstillet-bombe/