30.03.2013

Rick Warren og Katolicismen.

Mike Gendron påtaler Rick Warrens økumeniske Tweet.
Da Kardinalerne samledes i Rom for at vælge en ny Pave, udsendte Rick Warren følgende foruroligende budskab til 900.000 af sine tilhængere på Twitter: "Slut jer til mig i dag i faste og bøn for de 115 Kardinaler, der søger Guds vilje for en ny leder."

Christian News Network interviewede Mike Gendron, tidligere Romersk-Katolsk, om Warrens Tweet. Denne sagde, at den er skadeligt på to måder: "Rick Warren gør den Romersk-Katolske Kirke en bjørnetjeneste, når han udlægger Evangeliet som grænseløst for over en milliard Katolikker, der har brug for at høre Sandheden."

"I sidste ende er det en virkelig tragedie," sagde han, før han dykkede ned i sit andet punkt. "Det er uheldigt, da vi har et præsteskab, der er dedikeret til at udstyre og tilskynde Kristi Legeme til at nå ud til Katolikker, og det er på grund af folk som Rick Warren og andre meget synlige evangeliske kristne, der signerer enhed med Katolikkerne ... at vi får venlig ild fra den Evangeliske Kirke. "Mange Evangelikale bliver uberettiget forledt til at tro, at Katolicismen er et gyldigt udtryk for kristendommen...  Read more here.

Rick Warren støtter Katolsk bog.
En ny bog, der kalder adskilte brødre hjem til Rom, er blevet godkendt af Rick Warren. Hans godkendelse af ”Catholics Come Home”, viser endnu engang, at han enten er uvidende om det falske evangelium i Katolicismen eller uvidende om eksklusiviteten af Evangeliet om nåden. Hans påtegning følger her: "Missionen for Tom Peterson og ”Catholics Come Home” -  at bringe sjælen hjem til Jesus - samt for kirken er af afgørende betydning i denne udfordrende tid i vor historie. Jeg støtter fuldt ud dette nyevangeliserings-projekt" -Rick Warren, forfatter til ”The Purpose Driven Life”... Read more here.

http://campaign.r20.constantcontact.com/render?llr=upile9dab&v=001o1NWE3yaJ-okH8xUE1EtvjsiZPQQKUip7xOWevY5jcKt3QfML5LAYRB9Sh99Oy3I_KKJuGhw6r0r-d4ZT37eS9vOi1Cus9nPDVwILga_ZPI%3D