19.06.2013

Kirkenes Verdensråd må anses som kvalifisert vranglære.

WCC- Består af omkring 123 kæmpestore kirkesamfund med millioner af såkaldte kristne, med et uforklarligt had til Israel, der nærmer sig det psykotiske – En næsten utilgivelig opførsel af såkaldte "Kristne", der burde vide bedre-FØJ.

De danske kristne, der involverer sig med og i WCC,  bevæger sig på kanten, også de burde vide bedre. Luthers jødehad har smittet millioner af mennesker.

Nej, Gud har ikke forkastet sit ejendomsfolk, men det tror de antisemitiske kristne. Det værste er, at disse har en Gud, der ikke holder sine pagter og løfter. Hvordan sådanne troende kan tro på en Gud, der ikke holder sine løfter, det er mig en gåde. Den der velsigner Israel, velsigner Gud, den der ikke velsigner, forbander Gud.

For både kristne og ikke kristne er det tid at ændre kurs: Tiden er nær, og vi skal alle se Jesus, om vi er venner med Jesus eller ej. Venner, der er tid endnu til at omvende sig, men tiden er kort. Kristne brødre og søstre, det er på tide at komme ind i bønekampen for Israel. Du har været savnet alt for længe. Admin- BWR Proisrael.dk

http://proisrael.dk/?p=4547