12.08.2013

Terrorister.

Demonstrerte mot terrorløslatelse
Familier til terrorofre demonstrerte i Jerusalem søndag i protest mot at Israel har besluttet å løslate 26 palestina-arabiske terrorister som en del av fredsforhandlingene med PLO-myndighetene.

Familiene marsjerte fra et minnesmerke over terrorofre på Mount Herzl og opp til Høyesterett. Sistnevnte skal høre en anke fra en organisasjon som arbeider på vegne av terrorofre, om å hindre at de 26 blir løslatt. Israel har gått med på å løslate 104 palestina-arabiske terrorister med jødisk blod på hendene som en del av fredsprosessen, og den første puljen på 26 løslates tirsdag. Blant de som skal løslates er en terrorist som drepte en jøde som overlevde Holocaust.

Terrorister er frihetskjempere
PLO-myndighetens «utenriksdepartement» har sendt ut et brev hvor de ber alle sine «ambassadører» om å understreke at de 104 terroristene som Israel skal løslate i sommer og høst, er «frihetskjempere». Brevet sier videre at Israel er ansvarlig for terroraktivitetene og at de «politiske fangene» var tvunget til å utføre handlingene mot «jødestatens aggresjoner».

http://www.karmel.net/2013/08/12/nyhetssammendrag-12-august-2013/