20.11.2013

'Apokalyptisk' voldsomme regnskyl skaber ravage på den Italienske ø Sardinien og dræber 18.

19. november 2013 - Sardinien, Italien - En storm har dræbt mindst 16 personer på den Italienske ø Sardinien, og to mennesker savnes, så man frygter, at dødstallet vil stige, siger tjenestemændene. Den regionale Præsident, Ugo Cappellacc, bekræftede dødsfaldene overfor Sky TG24, der er tilknyttede CNN, og beskrev situationen som ”dramatisk og kritisk”.

Den Italienske Premierminister, Enrico Letta, holdt et kabinetsmøde og erklærede undtagelsestilstand på Sardinien. Han fortalte reporterne, at regeringen har afsat 20 millioner Euro ($27 millioner) i øjeblikkelig støtte til middelhavsøen. Pengene vil blive brugt til at redde liv, hjælpe de flygtede og til at reparere vejene for, sagde han.

Den Italienske Præsident, Giorgio Napolitano, udsendte en erklæring, der udtrykte solidaritet med de berørte lokalsamfund. Olbia’s borgmester, Gianni Giovannelli, sagde, at byen var blevet ødelagt af en "apokalyptiske" storm. Broer var faldet sammen og vandstanden nåede nogle steder 10 fod (3,5 m). Han beskrev regnskyllenes voldsomhed som en "vandbombe."

Talskvinden for ”Civil Protection Agency”, Francesca Maffini, sagde, at de to manglende folk var en landmand og en kvinde, der boede alene.

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/11/19/apocalyptic-torrential-rains-wreak-havoc-on-italian-island-of-sardinia-killing-18/