27.03.2015

Danskerne fremmede i deres eget land: Muslimsk boligbestyrelse saboterer hejsning af Dannebrog.

Mange Danskere begynder nu for alvor at mærke følgerne af årtiers fejlslagen asylpolitik med en massiv indvandring, der slet ikke står i forhold til befolkningens størrelse.

I dag oplever vi terror, terrorforsøg og terrortrusler mod blandt andre Integrationsminister Manu Sareen (RV) og tegneren Kurt Westergaard.

Men Danskerne rundt omkring i landets boligafdelinger er nu også for alvor begyndt at mærke følgerne af indvandringen fra især ikke-Vestlige Muslimske lande. Det har blandt andet givet sig udslag i boligforeningen Vibo’s afdeling, Islandshøjparken i Nivå med 384 lejligheder, hvor et fremtrædende medlem af Hitzb ut-Tahrir, Omar Saad, er blevt formand for afdelingens nyvalgte bestyrelse, som har et flertal af støtter til Omar Saad.

Nægter at hejse Dannebrog
Som en forsmag på hvad der er i vente, har den nye bestyrelse meddelt beboerne, at den intet vil have med hejsningen af Dannebrog at gøre. Det skriver Ekstra Bladet.

http://denkorteavis.dk/2015/danskerne-fremmede-i-deres-eget-land-muslimsk-boligbestyrelse-saboterer-hejsning-af-dannebrog/