15.11.2013

De Kristne er udryddelsestruede 'under den sekteriske terror’, advarer minister.

Kristendom er i fare for at blive udryddet i de gamle hjemlande på grund af stigende sekteriske angreb, vil en ledende minister advare fredag.

Fanatikeres vold mod udøvere af Kristendom og andre religiøse mindretal er blevet en "global krise", som er den alvorligste udfordring i verden i dette århundrede, vil Baronesse Warsi sige.

"Der finder en masseudvandring (Exodus) sted i Bibelsk skala, og nogle steder er der reel fare for, at Kristendommen vil uddø," vil hun sige i en tale på ”Georgetown University” i Washington.

I det nye år vil Lady Warsi, der er Minister for Tro og sidder i Kabinettet, være vært ved et internationalt topmøde, der skal udarbejde en plan om at stoppe volden mod de Kristne – især i de lande, hvor troen blev født.

Lady Warsi skriver til Telegraph.co.uk, og understreger bombningen af All Saints Church i Pakistan, hvor 85 menighedsmedlemmer blev dræbt i september, samt våbenangrebet på en Koptisk bryllupsfest i Egypten, som de militante gruppers seneste angreb. Disse grupper har vendt "religion mod religion og sekt mod sekt".

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10450617/Christians-face-extinction-amid-sectarian-terror-minister-warns.html
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Salige er I, når man på grund af mig håner jer og forfølger jer og lyver jer alt muligt ondt på. Fryd jer og glæd jer, for jeres løn er stor i himlene; således har man også forfulgt profeterne før jer." Matt 5:11-12.