09.10.2013

Stand-Up komikere indleder international turné i forsøg på at etablere "Ateist-kirker" på verdensplan.

To stand-up komikere, der leder en Ateist-"kirke" i UK, vil i denne måned gå i gang med en international turné i et forsøg på at etablere Ateistfællesskaber på verdensplan.

Det omrejsende teater, "40 Dates and 40 Nights," vil komme 22 steder rundt om i verden, herunder i USA, hvor arrangementerne vil finde sted i Chicago, Washington D.C., San Francisco, Nashville, Atlanta og andre større byer.

Som rapporteret i januar i år, organiserede stand-up komikerne, Sanderson Jones og Pippa Evans, en samling, der oprindeligt blev holdt ved Nave i Canonbury, og blev kaldt en "søndagssamling".

"Da Jones er ateist, og Evans er agnostiker, indeholdt den i stedet for gudstjeneste og bøn verdslig musik, udført af et internt band og særlige talere, som forfattere og andre komikere. "Det er delvis en Ateist-kirke og delvis et show, hvor man tramper med fødderne," fortalte Jones til reporterne. "Vi vil bare, at folk skal føle sig opmuntrede og glade, når de går hjem."

http://christiannews.net/2013/10/08/stand-up-comedians-launch-international-tour-in-effort-to-establish-atheist-churches-worldwide/