14.11.2013

Amerikansk præst, der er fængslet i Iran, nægtet medicin.

Familiemedlemmer til en Amerikansk præst, der er fængslet i Iran, rapporterer, at de i denne uge blev afvist, da de forsøgte at bringe tæpper og medicin til i fængslet.

Som tidligere rapporteret, forlod Pastor Saeed Abedini, tidligere Muslim, Iran i 2005 og flyttede til USA med sin kone og børn for at få religionsfrihed. Sidste efterår rejste han tilbage til Iran for at bygge et børnehjem og besøge sine forældre. Han skulle lige til at vende tilbage til staterne, da han blev taget i forvaring.

Ifølge rapporterne blev han arresteret for angiveligt at true den nationale sikkerhed i Iran og for at forsøge at vende unge i nationen væk fra Islam og hen imod Kristendommen. Abedini blev derefter idømt otte år i Irans berygtede Evin-fængslet, hvor han har tilbragt det seneste år.

Han har kæmpet med indre kvæstelser efter påståede prygl i fængslet, og har bedt den Iranske Præsident, Hassan Rouhani, om at blive løsladt. Tidligere i denne måned, rapporterede det Amerikanske ”Center for Law and Justice” (ACLJ), som har kæmpet for Abedini’s frihed, at præsten var blevet transporteret til en facilitet, der er en endnu større trussel mod hans sundhed og liv.

http://christiannews.net/2013/11/13/report-american-pastor-imprisoned-in-iran-denied-medication/