06.12.2013

Gode julegaver på Engelsk og Rumænsk.

"Ét er nødvendigt": Andagtsbog af Hans Erik Nissen i fire dele, oversat til Engelsk og Rumænsk.
---------------------------
Dansk Balkan Mission er en kristen hjælpeorganisation, der hovedsagelig er baseret på frivilligt arbejde, og som især arbejder i Rumænien.

DBM formidler hospitalsudstyr, medicin, tøj, sko, fødevarer o.m.a. til Rumænien, og har rumænsk hovedkontor i Câmpulung-Muscel. Yder hjælp til sigøjnerlandsbyer og møbler og udstyr til mange skoler i Rumænien. Siden 2006 er der desuden sat fokus på vandforsyning til adskillige fattige sigøjnerlandsbyer - hidtil mere end 25 steder - og der er bygget multihuse med lægeklinik, skolestue og mødesal i flere landsbyer.

DBM medvirker til udgivelse af kristen litteratur på rumænsk. Bøger og småhæfter uddeles frit i forbindelse med vort arbejde eller gennem kirker og private i landet.

Som et større projekt støtter DBM udgivelse af en serie på 4 bøger om Martin Luther og hans bibelforklaringer. De første 3 bind er udkommet og det 4. bind er på vej. Der har vist sig stor interesse for disse bøger.

I efteråret 2009 blev der trykt 2 x 10.000 stk “Hjertebøger” - med centrale skriftsteder hhv. på rumænsk og ukrainsk. Der er tidligere udgivet 20.000 stk. af disse bøger på ungarsk og rumænsk. I april 2013 blev de genoptrykt på dansk og kan nu fås ved henvendelse til DBM på tlf. 74821757 eller dbm@balkanmission.dk

DBM støtter et center for tidligere gadebørn og andre hjemløse i Cluj, drevet af Prison Fellowship Romania, især med indkøb af fødevarer.

DBM fik mulighed for at sende nogle containere med nødhjælp til et hospital mv. i Peru efter jordskælvet i 2007 - og tøj til fattige landsbyer i Andesbjergene.

Dansk Balkan Mission udsender 4 gange om året bladet DBM-Nyt, som informerer om DBM's aktiviteter herhjemme og i Rumænien.

Bladet er gratis, og hvis du ønsker at modtage det, kan du kontakte DBM på nedenstående adresse.

Dansk Balkan Mission har kontor og lagerlokaler i Sønderjylland, men har et landsdækkende kontaktnet.

Telefon: 74 82 17 57
E-mail: dbm@balkanmission.dk
Website http://www.balkanmission.dk

https://www.facebook.com/DanskBalkanMission/info