19.08.2015

Presidentkandidater anklager Obama for å være Antisemitt.

Fra Israeltoday.no/
18. august 2015.

Som forventet har skjebnen og fremtida til den lille staten Israel blitt et sentralt tema i det kommende Presidentvalget i USA. To av de to ledende Republikanske kandidatene langet ut mot President Barack Obama i helgen over hans dårlige behandling av Israel. Og kaller den nåværende Administrasjonens politikk for Antisemittisk og en eksistensiell trussel mot den Jødiske staten.

Den pensjonerte nevrokirurgen, Dr. Ben Carson, sa i et intervju med Fox News, at Obamas atomavtale med Iran er et bevis for hans forakt for Jødene og en trussel for overlevelsen til deres nasjonale hjemland.

- Alt, du trenger å gjøre, sa Carson, er å gjøre som meg, reis til Israel, og snakke med vanlige folk, i den andre enden av skalaen.

Jeg kunne ikke finne en eneste person som ikke følte at denne Administrasjonen hadde slått Israel i ryggen. Fox News sin representant lurte på, hvordan det gjorde Obama til Antisemitt, noe som Carson svarte slik på:

- Jeg tro,r alt er Antisemittisk, som truer overlevelsen til en stat som er omgitt av fiender, og av personer, som ønsker å ødelegge dem. Og ignorere den slags, og opptre som om, at alt er normalt, og la det se ut som om, disse menneskene er paranoide, det tror jeg er Antisemittisk.

På samme tid fortalte den kontroversielle eiendomsmegling mogul, og ledende Republikanske Presidentkandidat, Donald Trump til NBC sitt program "Meet the Press", at Israel er i store problemer. Obama har virkelig latt Israel i stikken.

Han siktet til den mye omtalte, Obamas atomavtale med Iran, som ifølge Trump kommer til å gjøre det mulig for den Islamske republikken å bli en rik og mektig nasjon.

De kommer til å ha atomvåpen. De kommer til å overta deler av verden, som du ikke ville tro. Og jeg tror, det kommer til å føre med seg, et kjernefysisk Holocaust.

Dessverre forklarte Trump, nå som avtalen er akseptert, vil det være nesten umulig for den neste Presidenten, hvem det enn er, å bare "rive" kontrakten i to. Likevel lovte Trump, om han blir valgt, vil han vokte den avtalen så strengt, at Iranerne ikke har en sjanse.

-Like stygg, som avtalen fremstår, vil jeg være mot brudd på avtalen.